flirtsturen.nl

Chat vandaag nog met een van onze duizenden leden en deel je fantasie!

Wat zoek je?

Ik zoek een vrouw
Ik zoek een man
Ik zoek een stel
Ik zoek een shemale

Joehoee! Waar wacht je nog op? Kom, en laat je verwennen!!

 • 1 op de 3 vind hier een partner
 • 1000+ inschrijvingen per week
 • Handmatige controle van alle profielen
 • Ook beschikbaar op mobiel en tablet

Leden die op dit moment online zijn

 • Anita
  Anita
 • Petra
  Petra
 • Sandra
  Sandra
 • Nina
  Nina
 • Annet
  Annet
 • Sandra
  Sandra
 • AngelGirl
  AngelGirl
flirtsturen.nl profiel

Een originele date regel je zo!

 

Mannen zijn vaak niet echt origineel in Het verzinnen van een originele date, uitzonderingen daargelaten natuurlijk. Meestal Betekent een date, dat dit je eerste date is en dan wil je een zo goed mogelijke indruk geven, je kan tenslotte maar één keer een eerste indruk geven. Het bekende drankje en het hapje eten kennen we nu zo langzamerhand wel, dus dat begint een beetje eentonig en misschien zelfs een beetje saai te worden. We hebben een paar leuke ideeën voor je gezocht, waar je wellicht een goede en originele eerste indruk mee kan maken.

Me, myself and i

Bij deze date heb je in principe jezelf als basis mee te nemen. Je hebt haar al een beetje leren kennen, hetzij persoonlijk of via een leuke datingsite en je weet inmiddels een klein beetje waar ze van houdt. Regel je date in het park of op het strand en vul jezelf aan met een picknickmand. Vol met lekkers zoals een lekker toastje, kaas en een heerlijk wijntje. Een beetje zomers weer is dan welkom, maar als het winters weer is kan het nog steeds. Wat dacht je van een romantische wandeling door het park of bos en tussendoor op een bankje met een dekentje en een thermoskan warme chocolademelk elkaar beter leren kennen.

Wijnproeverij

Nee dat hoeft zeker niet een echte proeverij te zijn, integendeel zelfs, maak je eigen proeverij. Ontmoet elkaar waar jullie je allebei prettig bij voelen, hetzij in een park of misschien toch bij één van jullie thuis. Jullie zorgen allebei voor drie wijnen, van jullie eigen keuze en laat deze aan elkaar proeven. Bij enige kennis ken je hier over vertellen en van je date horen waarom het haarfavoriete wijn is. Dit kan overigens ook met bieren, champagne of cocktails.

.

 

flirtsturen.nl profiel

Voor, hoofd en nagerecht

Wat ook erg leuk is om te doen, is een drietal restaurantjes bij elkaar uitzoeken. Vervolgens ga je bij het eerste restaurant een voorafje nemen, stapt weer op en ga naar het volgende restaurant voor het hoofdgerecht en daarna door naar het laatste restaurant voor het nagerecht. Op deze manier ben je de hele avond onder de pannen, je hebt zeker iets om over te praten en je hoeft niet bang te zijn voor een lange slaapverwekkende zit. Je kan de avond afsluiten in een leuke bar met een drankje, maar dat hangt van het verloop van de avond af.

Interesse delen

Zoals gezegd heb je haar al een beetje leren kennen en weet wat haar interesses zijn. Houd ze ontzettend veel van koken, kijk dan eens of je een leuke kookworkshop kan regelen. Is ze geïnteresseerd in kunst, neem haar mee naar bijvoorbeeld een tentoonstelling. Ook al hou je er zelf allemaal niet van, daarmee laat je wel zien dat je haar interesse graag wil delen.

Wees avontuurlijk

Het belangrijkste is om zo avontuurlijk mogelijk over te komen. Het blijkt namelijk dat een avontuurlijk persoon, de meest gewilde partner is en dat fysieke en spannende activiteiten ook nog eens de aantrekkingskracht verhoogt. Neem je date dus vooral mee op een avontuurlijke reis door het leven.

 

flirtsturen.nl: voor chats en dates

Uiteraard kun je helemaal zelf kiezen hoe je gebruik maakt van het grote netwerk van flirtsturen.nl. Ben je enkel op zoek naar een geil contact voor een spannende sexchat, dan kun je op deze website terecht om diverse spannende chats te starten met mensen die dezelfde fantasie delen als jij. Ben je echt op zoek naar een spannende date, dan ben je bij flirtsturen.nl ook aan het juiste adres.

flirtsturen.nl profiel
Anita Petra Sandra Nina Annet Sandra AngelGirl Kim Regina Anita Petra Sandra Nina Annet

Ben jij ook zo geil? Neem dan vlug contact met mij op! Lekker heet, Lekker snel & Super makkelijk een date "scoren"